pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Hízott ökörhús erdélyiesen

Hozzávalók: 80 deka hízott ökör vesepecsenye fej vagy vége, 10 deka füstölt szalonna, 8 deka vöröshagyma, 2 deka piros paprika, majoránna, 15 deka köleskása, fél deka törött bors, finomra vágott petrezselyem, só.

A kockára vágott szalonnát kisütjük. Ha megpirult, a töpörtyűt kiszedjük s a meleg zsírban a 8 deka finomra vágott vöröshagymát rózsaszínűre hevítjük, 2 deka piros paprikát, fél deka törött borsot, kis majoránnát keverünk bele, 1 deci vízzel felengedjük, a kockára vágott ökörhúst belehelyezzük s letakarva egy óra hosszat pároljuk. Akkor belekeverjük a 15 deka köleskását, rátesszük a visszamaradt töpörtyűt, egy kis finomra vágott zöldpetrezselyemmel beszórjuk és szép lassan mindaddig pároljuk, amíg megpuhul. Kovászos uborkával, salátával, savanyúsággal felszolgáljuk.

 

 

 

 

 



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer