pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Erdélyi zsiványpecsenye

Hozzávalók: 80 deka megpihent hízott vesepecsenye, 10 deka tűzdelni való füstölt szalonna, 2 deka szegedi piros paprika, 1 deka törött bors, 20 deka kukoricadara, 6 deka sertészsír.

A 80 deka vesepecsenyét úgy vágjuk hosszába, hogy azután húsverő kalapáccsal kiverhessük. Ennek megtörténte után 10 deka füstölt szalonnával megtuzdeljük, 2 deka szegedi piros paprikával, 2 deka sóval és 1 deka borssal beszórjuk, szorosan összegöngyöljük, mint egy roládot, spárgával összekötjük, hogy sütés alatt egy darabban maradjon. 40 percig meleg sütőben sütjük, mert nem baj, ha belül egy kicsit angolos (véres) marad. Kukoricapolentával, vagy burgonyával, főzelékkel, savanyúságokkal, vagy salátával szolgáljuk fel.

 

 

 

 



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer