pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Bélszín írósvajas tésztában

Hozzávalók: Tészta: 12 ½ deka vaj, 12 ½ deka liszt, 1 db tojás, 1 db citrom, annyi zsír, hogy rétestészta keménységű tésztánk legyen.

Töltelék: 80 deka bélszín, 15 deka zsír, 1 nagy fej vöröshagyma, kávéskanálnyi só, késhegynyi bors, 3 db babérlevél.

A tisztított bélszínt besózzuk, borsozzuk, forró zsírban vöröshagymával, babérlevéllel, kevés vízzel fedo alatt sűrű locsolás között, puhára sütjük. Azután zsírjából kivesszük, szárazra töröljük, belehajítjuk a már elkészített írósvajas tésztába. Tepsibe megsütjük, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és gomba-mártással tálaljuk.

 

 

 

 



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer