Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Tuzdelt bélszín, vesepecsenye

Hozzávalók: 80 deka bélszín, 10 deka főtt szalonna, 5 deka zsír és 1 deka só.

Angolosra sütött húsoknál a legfontosabb, hogy hízott ökörhús legyen, mert sovány marha bélszínjéből csak rágós, ízetlen eledelt kapunk, még ha 15 napig is a jégen pihentetjük. A letisztított bélszínt szalonnával surun megtűzdeljük és forró sütőben 15-20 percig angolosra sütjük. A sütés után meleg helyen 20 percig pihentetjük, mert ez idő alatt lesz belül szép, rózsaszínu és csak azután szeleteljük fel. Burgonyapürével, gyenge, sós vízben főtt, vajban futtatott zöldbabbal, vagy zöldborsóval tálaljuk.

 

 

 



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer