párolva

Marhahátszín párolva egészségesen!

 

Marhahátszín párolva

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Marhahátszín párolva

Hozzávalók: 60-80 deka hátszín, egy kis zöldség, vöröshagyma, néhány szem bors, 1 babérlevél, 2 evõkanálnyi mustár, fehér borecettel ízesítve.

A hátszínt megtisztítjuk csontjától, bõrétol, megsózzuk s hirtelen kisütjük, aztán zöldséggel, vöröshagymával s pár szem borssal és babérlevéllel, meg 2 evõkanál mustárral fedõ alatt pároljuk. Ha a hús puha, levét a zöldséggel szitán áttörjük egy kis barna rántással sûrítve, fehérborral és ecettel ízesítve felforraljuk és a húst belétesszük.
Tálalás elõtt a húst felszeleteljük s a mártással körül vagy leöntve tálaljuk.



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer