pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Pirított bélszínmetélt

Hozzávalók: személyenként 14-16 deka bélszín vége (pacsnija), 6-8 deka olaj vagy zsír, egy kis só és 2-3 evőkanálnyi pecsenyelé.

A bélszín vége, melyet ez ételhez felhasználunk, jó állott, vagyis olyan legyen, hogy angolosra elkészíthessük. A húst kisujjnyi hosszúságban késhát vékonyságúra vágjuk fel és serpenyőben vagy palacsinta sütőben felhevített zsíron vagy olajon állandó keveréssel gyorsan megpirítjuk, kissé megsózzuk és törött borssal meghintjük.

Forró tálra tesszük és zsírjában megmelegítjük a pecsenye levét, mellyel forrón leöntjük és úgy adjuk asztalra.

Körítésnek párolt rizst vagy pirított burgonyát adunk.

 

 



 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer