Warning: Undefined array key "/profitudas/abineni" in /home/csodasoveny.com/public_html/_push_notify/push_vezerlo.php on line 119

pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Marhabélszín java-szelet magyarosan

Hozzávalók: 80 deka hízott ökörbélszín, (8 db 10 dekás szeletre vágva, húsverővel megveregetve), 5 deka sertészsír, 10 deka vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, köménymag, 15 deka tisztított rózsaburgonya, 10 deka fehér liszt, 1 tojás, 3 deka zsír, 2 deka só, 2 db zöldpaprika és 2 db paradicsom.

5 deka meleg zsírban a bélszínszeleteket megsózva lesütjük s egy lábasba helyezzük. A visszamaradt meleg zsírban a 10 deka finomra vágott vöröshagymát, 1 gerezd finomra vágott fokhagymával rózsaszínure hevítjük, belekeverjük a 2 deka piros paprikát, 1 deci vízzel felengedjük, forralásig hevítjük, utána ráöntjük a megsült bélszínfilékre, kis köménymagot szórunk rá, két nyers paradicsomot és két zöldpaprikát rászeletelünk, ha ez nem volna, akkor 1 deci paradicsompürét fedo alatt 1 óra hosszat pároljuk, azután a megtisztított, hosszúkásra vágott rózsaburgonyát helyezzük rá, ½ deci vízzel még engedjük fel és mindaddig hagyjuk párolni, míg a hús a burgonyával együtt megpirul s vele egy idoben elkészített galuskával együtt felszolgáljuk.

 




 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer