pacal

Sváb Savanyú pacal egészségesen!

 

Sváb Savanyú pacal

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

Marhahátszín-szelet (Ramsteak)

Hozzávalók: személyenként nyersen 20-22 dekás szelet, 3 deka olaj, 2 deka zsír és só.

A 20-22 dekás hátszín-szeleteket (a rostélyos vékonyabb része) csontjától, bőrétől megtisztítjuk, zsíros részét rajtahagyjuk s köröskörül 8-10 helyen is bevagdossuk, azután késsel a hús közepén megszurkáljuk s hirtelen angolosra kisütjük mindkét oldalát. A marhahátszín-szeletet csak hízott örökhúsból lehet elkészíteni és csak 8 napi állás után. Tehén vagy bika húsából készült ramsteak rágós és ízetlen.

 




 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer