pacal ételek

Pacal cayenne-i módra egészségesen!

 

pacalról mindenkinek

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

pacallal a világban

 

Pacal cayenne-i módra

Hozzávalók 4 személyre: 100 g vaj, 4 evőkanál liszt, só, 1 mokkáskanál cayenne bors, 1 csokor petrezselyem, 2 dl tejföl, 3 dl tejszín, 800 g fott pacal, 2 fott borjúláb, 4 cl whisky, 3 szem citrom, 1 kávéskanál törött rózsabors,

Lábasban vajat olvasztunk, hozzáadjuk a lisztet, sózzuk, belekeverjük a cayenne borsot és a felaprított petrezselymet. Simára kikeverjük a tejföl, tejszín és egy kevés víz keverékével. Felforraljuk a csíkokra vágott pacallal és a feldarabolt, kicsontozott borjúlábbal. Whiskyvel és citromlével ízesítjük. Tálaláskor citromot adunk hozzá és tört rózsaborssal megszórjuk.






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer