leves, étel

Marhapogácsa Böbe módra egészségesen!

 

marhapogácsa

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Marhapogácsa Böbe módra

Hozzávalók: 60 deka marhahús, 1 deka só, pici törött bors, 5 deka zsír, 1 deka liszt és 1 evõkanál paradicsom.

60 deka darált húst sóval és egy kis törött borssal jól összekeverünk. Hat, tenyérnyi nagyságú, kisujjnyi vastag szeletre formáljuk, zsemlemorzsával meghintett vágódeszkán. Egy kis forró zsírban hirtelen kisütjük. Zsírjából egy kis liszt, paradicsom, só és víz hozzáadásával mártást készítünk s azt jól felforralva a kisült szeletekre öntjük. Igen ízletes, percek alatt elkészíthetõ, vacsorára való húsétel.


 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer