libacomb

Serpenyõs libacomb egészségesen!

 

libacombok

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Serpenyõs libacomb

Serpenyõs libacomb

Hozzávalók: 4 libacomb, egy nagy fej vöröshagyma,1 evõkanál pirospaprika,egy paradicsom, víz, finomravágott zöldpaprika, burgonya

A combokat egyhén besózzuk, mindkét oldalát forró olajban megpiritjuk, majd kivesszük. Ebben az olajban megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a pirospaprikát, és a paradicsomt, majd felengedjük egy kis vízzel. Beletesszük a combokat és fedõ alatt pároljuk. Ha a hús puhul, rádobjuk a zöldpaprikát, és a hosszában felvágott burgonyát. Annyi vízzel engedjük fel, hogy elfedje, majd puhára pároljuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer