leves, étel

Zellerkrémleves, levesek zellerrel egészségesen!

 

zellerek

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek,Zellerkrémleves

 

Zellerkrémleves

Hozzávalók: 30 deka csont, zellerlevél, 2 darab zellergumó, 3 deka vaj, 3 deka liszt, 3 evõkanál tejszín, 1 tojás, só.

30 dekacsontot 2 evõkanálnyi apróra vágott zellerlevéllel puhára fõzünk, majd levét leszûrjük s félretesszük. A zellert szitán áttörjük, 3 deka vajból, 3 deka lisztbõl rántást készítünk, feleresztjük a zeller levével, majd beletesszük a szitán áttört zellert s habverõvel állandóan keverve felforraljuk. Ízesítõül 3 evõkanálnyi tejszínnel elkeverünk egy tojás sárgáját s ezt elvegyítjük a levesben. Vajban pirított zsemlyekockával adjuk fel.

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer