leves, étel

Száraz fõzelékbõl készült levesek egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Száraz fõzelékbõl készült levesek

 

Száraz fõzelékbõl készült levesek

Hozzávalók: 20 deka bab vagy lencse, 25 deka csont vagy füstölthús, 3 deka liszt, étolaj, 6 deka vöröshagyma, egy kávéskanálnyi paprika, só.

Bab-, borsó-, lencseleveseknél a fõzeléket megtisztítjuk. Lehetõleg elõre beáztatjuk 20 deka babot, lencsét, borsót ½ liter vízben felteszünk foni. Ha füstölthússal, csonttal akarjuk ízesebbé tenni, úgy óvatosan sózzuk, nehogy túl sós legyen. Készítünk egy világos rántást 3 deka lisztbõl, finomra vágott vöröshagymával, egy kis paprikával s egy csöpp hideg vízzel vagy levessel feleresztjük s hagyjuk felforrni. Tetszés szerinti levesbe valóval tálalhatjuk.

 


 

 


SHP Bannercsere rendszer