leves, étel

Zöldbab levesek, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Zöldbableves

Hozzávalók: 30 deka marhacsont, 4 deka vaj, 3 deka liszt, zöldpetrezselyem, só és 1 deci tejfel.

A ferdén vágott zöldbabot 30 percig 1½ liter vízben s külön a csontot 2½ órán át fõzzük. Azalatt világos rántást készítünk, melybe egy evõkanálnyi reszelt vöröshagymát, vágott zöldpetrezselymet és egy kávéskanálnyi paprikát teszünk s aztán feleresztjük a csontlével s beforraljuk. Tálalásnál tejfellel ízesítjük.


 

 


SHP Bannercsere rendszer