leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

Palóc leves

Hozzávalók: 1 kg ürü-lapocka, hagyma, 2 deci tejföl, zsír, ½ kg zöldbab, ½ kg burgonya és paprika, só, köménymag, babérlevél, liszt.

Pirítsuk meg kis zsírban az apróra vágott hagymát és paprikázzuk meg. Az ürühúst vagdaljuk apró (kb. 2 dekás) kockákra, mossuk meg és pirítsuk meg egy kis törött köménymaggal és egy babérlevéllel a hagymás zsírban. Közben főzzünk külön-külön sós vízben kis kockákra vágott burgonyát és zöldbabot s ha puhára fottek öntsük levükkel együtt a megpirított húshoz úgy, hogy a lé surusége a gulyáséhoz hasonló legyen. Felforraljuk és a kis liszttel sűrített tejfölt tálalás elott hozzákeverjük.

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer