leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

Borjú becsinált leves

Hozzávalók: 60 deka borjúhús, 15 deka vegyes zöldség, 3 deka vaj, 3 deka liszt, zöldpetrezselyem, só, egy kis törött bors és egy liter víz.

A húst feldaraboljuk, a zöldséget apró kockára vágjuk s a vízzel együtt feltesszük és csendes forrással addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Világos rántást is készítünk vajból és lisztbol, melybe zöldpetrezselymet is teszünk, azt feleresztjük egy kis hideg vízzel, majd az egészet a borjúhúsra öntjük s újra felfőzzük. Egy-két tojás sárgáját egy evőkanálnyi tejszínnel lekeverhetünk a tálaló-tálban, melyre azután a levest öntjük.

 

 

 

 

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer