leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

Becsinált csirkeleves

Hozzávalók: 1 db hatvan dekás csirke, 15 deka vegyes zöldség, 3 deka vaj, 4 deka liszt, zöldpetrezselyem, só, egy kis törött bors és egy liter víz.

A csirkét feldaraboljuk, majd a zöldséget apró kockára vágjuk s a vízzel együtt feltesszük és csendes forrással addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Vajból, lisztből világos rántást készítünk, melybe zöldpetrezselymet teszünk, az egészet feleresztjük egy kis hideg vízzel s a csirkére öntjük. Az egészet aztán ismét felfőzzük. Egy-két tojás sárgáját egy evőkanálnyi tejszínnel elkeverhetünk a tálaló-tálban, melyre azután a leves öntjük.

 

 

 

 

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer