leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

 

 

 

 

 

Húsleves

Hozzávalók: 80 deka marhahús, 20 deka ritkacsont, 20 deka leveszöldség, 1 vöröshagyma egy gerezd fokhagyma, 2 evőkanálnyi paradicsom, néhány szem feketebors, fél mogyorónyi gyömbér, egy és fél deka só és 18 deci víz.

A vízzel feltesszük a húst és a csontot s ha jól felforrt, megsózzuk, beletesszük a zöldséget és egyéb hozzávalókat. Azután 2 és fél órán át csendes forrással főzzük. Leszűrve különböző levesbe valókkal adhatjuk fel.

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer