leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

 

 

 

Tüdovagdalék leves

Hozzávalók: 30 deka tüdő, 15 deka zöldség, 1 evőkanálnyi reszelt vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, egy kávéskanálnyi paprika, 3 deka zsír, 3 deka liszt, finomra vágott zöldpetrezselyem és 1 deci tejfel.

A megmosott tüdőt 1 ½ liter vízzel, a zöldséggel és a sóval kifőzzük, majd húsdarálón kétszer átdaráljuk. Elkészítjük a zsírból, lisztbol való jó barna rántást; beletesszük a hagymát, zöldpetrezselymet, paprikát s feleresztjük a leszűrt lével. A vagdalékot beletesszük, fűszerezzük és jól felforraljuk. Tálalásnál tejfellel ízesítjük és finom metéltre vágott pirított zsemlyével adjuk fel

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer