leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

 

 

Gulyásleves

Hozzávalók: 30 dkg marhahús, 4 deka zsír, 6 deka vöröshagyma, 2 deka paprika, ½ deci paradicsom, 15 szem köménymag, kis majoránna, 1 gerezd fokhagyma, só, 20 deka burgonya.

30 deka marhahúst és marhaszívet apró kockára vágunk és megmossuk, 4 deka zsíron pirítunk 6 deka vöröshagymát s egy evőkanálnyi paprikával elkeverjük, aztán feleresztjük kis paradicsommal és hozzátesszük a marhahúst. Ha levét kissé befőtte, egy gerezd pirított fokhagymát, melyet 10-15 szem köménymaggal apróra vágunk és egy kis majoránnát teszünk még hozzá, sóval ízesítjük és puhára főzzük. Ha a leves elfőtte levét, ismételten feleresztjük, hogy egy liter és négy deci legyen, majd 20 deka apró kockára vágott burgonyát teszünk még hozzá, melyet csendes forrással puhára főzünk.

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer