Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!
Hozzávalók:1fej hagyma, 25dkg burgonya, 10dkg zöldborsó, 1 paprika,
1 paradicsom, vagy 1 evõkanál kechup, 1 marék bármilyen típusú apró
levestészta, 1 kocka húsleveskocka,1 pohár tejföl, 10 dkg reszeltsajt
Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük.
Beletesszük a kockára vágott burgonyát és zöldborsót. Átpirítjuk.
Rámorzsoljuk a húsleveskockát, felöntjük vízzel. Izlés szerint sózzuk,és belevágjuk a paprikát és paradicsomot. Mikor majdnem megpuhult
a burgonya, a levestésztát is beletesszük. Készre fõzzük, majd a
tejföllel behabarjuk. A reszelt sajtot tálalásnál a tányérba tesszük és a
forró levest rámerjük.