leves, étel

Sajtleves, levessel egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

Sajtleves

 

Sajtleves

Hozzávalók:1fej hagyma, 25dkg burgonya, 10dkg zöldborsó, 1 paprika, 1 paradicsom, vagy 1 evõkanál kechup, 1 marék bármilyen típusú apró
levestészta, 1 kocka húsleveskocka,1 pohár tejföl, 10 dkg reszeltsajt

Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. Beletesszük a kockára vágott burgonyát és zöldborsót. Átpirítjuk.
Rámorzsoljuk a húsleveskockát, felöntjük vízzel. Izlés szerint sózzuk,és belevágjuk a paprikát és paradicsomot. Mikor majdnem megpuhult
a burgonya, a levestésztát is beletesszük. Készre fõzzük, majd a tejföllel behabarjuk. A reszelt sajtot tálalásnál a tányérba tesszük és a
forró levest rámerjük.

 

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer