leves, étel

Csípõs-savanyú leves egészségesen!

 

savanyúi leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek, finom ételeink

 

Csípõs-savanyú leves

Hozzávalók:
4 db tojás
4-5 db savanyú uborka
20 dkg sonka
2 db erõleves kocka
Erõs Pista, erõs paprika
só, bors


Elkészítés: A kockákból erõlevest készítünk, az uborkát, sonkát metéltre vágjuk. A tojásokból rántottát készítünk, majd ha kihűlt ezt is felszeleteljük. A sonkát kicsit megpirítjuk majd az uborkával belerakjuk
a levesbe.Kicsit fõzzük, majd beletesszük a rántottát is. Sózzuk, borsozzuk majd Erõs Pistával, paprikával csípõssé tesszük.

 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer