Nyári ricset

Nyári ricset egészségesen!

 

frankfurti leves

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu

 

 ricset

 

Nyári ricset

Hozzávalók: fél kg rizs, 30 deka sárgarépa, 30 deka kimagozott cukorborsó, 15 deka vaj, 2 deka só.

Az 5 deka vajat tûzön felhigítjuk, a jól megmosott rizst beletesszük, addig keverjük benne, míg a vizet elfövi. Adunk hozzá annyi forró vizet, hogy elfedje a rizst, lassan félpuhára pároljuk. Egy másik edényben a megmaradt 10 deka vajat szintén feloldjuk s beletesszük az apró kockákra vágott sárgarépát és a borsót, 2 kockacukorral lassan pároljuk. Mikor félpuha, hozzáadjuk a rizshez. Sót és egy kis finomra vágott petrezselymet adunk hozzá, lassú tûznél, néha egy-egy merõkanál forró vízzel puhára pároljuk.


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer