sügér, sügér ételek

Sügér párolva egészségesen!

 

leves sügérből

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!


InterStat.hu
 

 

ételek sügérből


Sügér párolva

Hozzávalók: 1 db nagyobb sügér, 6 deka vaj, 5 deka reszelt vöröshagyma, petrezselyem zöldje, 3 szeletke szardella, evõkanál kapribogyó, 2 deci fehér bor, fél citrom.

A sügért nagyobb fajtájút, nehezen lefejthetõ pikkelyeitõl megfosztva, belét, hólyagját, kopoltyúját kiszedve kimossuk, egy tûzálló tálat vajjal kikenve, a halat belehelyezzük, apróra vágott hagymával, petrezselyemmel, 3 darab megtisztított és jól elaprózott szardellával és egy evõkanál kaprival meghintjük, tetejét apró vajdarabkákkal megkenjük, a hal alá pedig egy pohár fehér bort öntünk. A tálatt lefödjük s lassú tûzön, többszöri rázás közben átpároljuk. Citromlével permetezve feladjuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer