csirkemell

Csirkemell spárgával töltve, gyorsan, egészségesen egészségesen!

 

töltött csirkemell

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!

 

 

spárgával

Spárgával töltött csirkemell


10 csirkemellet kikloffolunk szép vékonyra és hosszúkásra
Elkészítjük az öntetet: 2 evokanal majonéz,  1/4 kávéskanál pirospaprika,   késhegynyi feketebors, 1/4 kiskanál só,
Közben 3 tojást felverünk és elokészítünk negyed kiló kukoricamorzsát.

Elkészítése:
A spárgát jól megmossuk, papírtörölközovel megtöröljük (minden csirkemellhez 2 spárga kell) A csirkét megkenjük az öntettel, közepébe 2- 2 spárgát teszünk hogy a (ha túl hosszú,  levágjuk )

Feltekerjük a csirkemellet, megforgatjuk a felvert tojasban, majd a kukorica morzsában.

Egy serpenyoben pici olajon egyenként gyorsan átsütjük, megforgatjuk, majd tepsibe tesszük, lefóliázzuk.

50 percig sütjük középmeleg sütoben, majd fólia nélkül pirítjuk néhány percet.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer