tejszines csirke

Szuflé mellé tejszines csirke, gomba hozzáadásával.

 

zöldborsó

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!

 

 

zöldborsó

Csirke tejszín-szuffléval

Hozzávalók: 2 darab fiatal csirke, 20 deka zöldség, 20 deka zöldborsó, 10 deka champignon-gomba, kevés só, 3 deka vaj, 2 deka liszt, 3 deci tejszín, ½ deci citrom leve, 5 tojás sárgája, 6 deka liszt, 5 tojás fehérjéből vert kemény hab.

2 darab csirkét zöldséggel puhára fõzünk, szétdarabolva tûzálló tálban zöldborsóval és párolt gombával összeállítjuk. Kis vajas rántást készítünk, a csirke levével feleresztjük, kis tejszínt, ½ citrom levét adjuk hozzá és a csirkére öntjük. Mártás-sûrûségûnek kell lennie. Ekkor 5 tojás sárgáját 2 deci tejszínnel jól összehabarjuk, megsózzuk, hozzáadunk 4 lapos evõkanál lisztet és az 5 tojás habját, behúzzuk vele a csirkét és a sütõben világossárgára sütjük.


 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer