csirke krémmártás

Csirke krémmártás , spárgával ,tejszinnel

 

krémmártás tejszinnel

 

Leves nyílFŐOLDAL

 

 

Otthondíszítés sajátkezüleg
Több mint 3000 éves ősi technika újra divatba jött! Hogy minek köszönhető? Annak, hogy rajztudás és különösebb kézügyesség nélkül bárki képes néhány perc alatt művész szintű alkotásokat elkészíteni!

 

 

gurgonya

Csirke krémmártással, spárgával

Hozzávalók: két fiatal, feldarabolt csirke, 2 deci tejszín, 2 tojás sárgája, vaj, petrezselyem, burgonya, 60 deka spárga és só.

A fiatal csirkét feldaraboljuk és megsózzuk s egy serpenyõben egy kis zsíron pirosra sütjük. Most egy csöpp vízzel feleresztjük és addig pároljuk, míg puha lesz. Kell, hogy a levét elforrja. Ha puha, 2 deci tejszínt és 2 tojás sárgáját összehabarunk, a csirkére öntjük és csendesen a forrpontig hevítjük. Tálalásnál külön fõtt spárgát, melyet apró darabokra vágtunk, a mártásba keverünk és így adjuk fel. Körítés: vajas, petrezselymes újburgonya.

 

 

 

 



 

 

 

 




 

 






 


 


 


 


 


 

 


SHP Bannercsere rendszer