^
MINTA TANANYAG LETÖLTÉSE
ITT

FIGYELEM! HANGSZÓRÓ használata a tanfolyamon való részvétel egyik alap feltétele. A másik fontos feltétel a tömörített mappa kicsomagolását segítő WINRAR program , ami itt ingyen letöltehető. ( A Hungarian szóra kell kattintani!)

Mai korunk embere számtalan test-lelki egészségkárosító hatásnak van kitéve, hiszen – mint tudjuk – szennyezettek vizeink, földünk, levegőnk, táplálékunk, nem beszélve a temérdek nap mint nap bennünket érő sugárzásról (mobiltelefon, számítógép, magasfeszültség, stb.).
Az emberek a nagy rohanásban elhidegültek egymástól, és közömbösség uralja életüket. Egyre több a beteg ember, és ha nem figyelünk oda magunkra, ez a helyzet csak rosszabbodik.

Léteznek olyan természet adta lehetőségek, természetgyógyászati módszerek, amelyekkel testi-lelki gyötrelmeinket gyógyítani vagy enyhíteni vagyunk képesek .

Soha ne feledjük: a gyógyulás bennünk van !

Szeretnénk előre bocsátani azt is, hogy ez türelmet és nagy kitartást igényel. Gondoljuk csak át! … Egy-egy betegség kialakulása hónapokhoz, gyakran évekhez kötődik, és ugyanezen betegségek gyógyulásához szintén hónapok, évek szükségeltetnek.

Érinteni fogunk minden alkalommal egy betegséget és hetenként egyszer bemutatásra kerül egy gyógynövény.

Ezot Erika
természetgyógyász

Ezot Erika természetgyógyász az értékes ismertő anyagon kívül személyes tanácsokat is kínál mindazoknak, akik megtisztelik bizalmukkal.
LEVÉL ERIKÁNAK


JELENTKEZÉS AZ
INGYENES TANFOLYAMRA
>> ITT <<

 

 

 

JELENTKEZÉS AZ
INGYENES TANFOLYAMRA
>> ITT <<