Internet Marketing Mérnökség

La-guna '97 Kft
8360. Keszthely, Kinizsi u.66.

cégjegyzék szám: Cg.20-09-063-009

Vissza a főoldalra-^^

Tel.: 06-83/318-106
Fax: 06-83/318-106

Mobil tel.: 06 70 38-48-010
E-mail: laguna@mail.datanet.hu
E-mail: mottot@mail.datanet.hu

Semmi nincs ingyen ! Hiszen mi is rengeteg pénzt és energiát öltünk, és ölünk bele, hogy számtalan "ingyenes" email tanfolyamot indítsunk. Amivel fizetni kell, az az ajánlás mások számára. Azaz látogatók sokasága.
Azonban, ha Ön honlap tulajdonos, és szeretne egy ilyen rendszert, ami "küldi a látogatókat", nem kell lértrehoznia, hanem ingyenesen használhatja a miénket. Bár semmi nincs ingyen ! Öné a látogató, miénk a tanfolyam hallgató. Ez kölcsönösen eredménythozó együttműködés.További részletek itt >>>

 • 1996-ban alakult cégünk, szélesköru kereskedelmi tevékenységet folytat. Tevékenységünk során, törekszünk ügyfeleink minden igényt kielégíto kiszolgálására. A tulajdonosi kör megköveteli hogy képviseloink a modern értékesítés és kommunikációs folyamatok ismeroi és használói legyenek.
 • Muködési területünk:
  • Az internet marketing egy sajátos technikán alapuló honlap látogatottság növelo eljárása. Melyhez, havi rendszerességgel többezer hírlevél kibocsátásunk kapcsolódik.
  • Képzések, tanfolyamok lebonyolítása saját és vendég oktatókkal.
  • Online oktatás : profit a tozsdén , az üzletkötés mesterfogásai ...stb.
  • Dísznövény kereskedelem. .....stb.
  • Egy feledésbe merült, hazánkban páratlan muvészeti és terápiás képzomuvészeti eljárás újraélesztése. Oktatása, bemutatása, eszközeinek gyártása és forgalmazása.
  • xx Hiteltanácsadás xx Hiteltanácsadás : kollégáink neves hazai bankoknál eltöltött sokéves tapasztalatai alapján végzik a banki termék értékesítés feladatát. Eros lojalitással viseltetünk képviselt bankuk iránt. Hiszünk termékeiben, és minden eronkkel kitartásunkkal legjobb tudásunk szerint kívánunk megfelelni az ezredfordulót követo szakmai és emberi kihívásoknak.

 

Vissza a főoldalra-^^

 


InterStat.hu